måndag 2 maj 2011

Testar detta senare idag

Kycklinggryta

Portioner: 2
Källa:
Marianns LCHF mat & bak
Visa alla recept för:
Marianns LCHF mat & bak


Ingredienser:
400-500 g bosarps kycklingfile
40-50 g smör
1-2 gula lökar
1 spetspaprika
2 dl gröna bönor
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
Salt och vit/svart peppar
Chilipeppar o Cayennepeppar
Paprikapulver
Lökpulver

Gör så här
Fräs kycklingen i mindre bitar i smör, krydda. Ta i grovhackad lök att fräsa med. Häll i creme fraiche och grädden. Skiva spetspaprikan och lägg i skivorna i grytan tillsammans med frysta gröna bönor, brutna i mindre bitar. Smaka av och krydda ev mer. Låt småputtra i ca 5 minuter.
Servera gärna med en klick kall grekisk yougurt.


Jag hade även ett paket beacon i

1 kommentar:

susa sa...

Var ju jättegott faktiskt!! Tack för middagen
Kramizzz